08-02-13

Griepvirus

Met volle moed aan een tweede start begonnen ... Antwerpen nadert. Niettegenstande dat de hoest blijft hangen voel ik mij redelijk fit en dit vertoonde zich al in de trainingen deze week. Maandag en dinsdag 2 x 10km, ééntje net boven de 6'/km en de andere goed onder die 6.Lachen

Het zag er naar uit dat, net als dinsdag, ook de gezamelijke donderdagavond training in het water ging vallen. Het later moeten werken, de sneeuwRoepen ...  Blijkbaar had de sneeuw tijdens de avondspits voor wat problemen gezorgd, de aanwezigheidsgraad op de piste was van de lage kant. Of kwam het door de griepvirus, net zoals bij onze Walter die terug op non-actief staatOnbeslist. Ook links en rechts lees je op een blog het zelfde verhaal: griep gehad, bronchitis ... Tja, t'is winter hé.

Onze 5-talig groepje trok er op uit naar Okegem. Ikzelf diende 12km te lopen met enkele stukken aan 5' per km. Gelukkig was Rik van de partij om mij bij dit werk te vergezellen. Opdracht volbracht, zaterdag wachten er mij een 22 kilometertjesSchamen.

10:16 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.