01-05-13

Het mag weer beginnen

Voilà se, de wonden zijn min of meer geheeld, het lopen kan en mag weer beginnenLachen. Ik had het niet te moeilijk om deze opgave een plaatsje te geven. Dit voorval kon enkel en alleen door mij vermeden worden indien ik niet was gestart en een paar weken later pas een marathon had gelopen. Zeker omdat ik het wist dat het boordje kantje zou zijn. Maar iedere sportman weet dat dit makkelijk is gezegd … maar ja, je leeft er naar toe, je hebt ervoor getraind en zo een evenement is er ook niet alle weken. Dit blijkt ook uit de vele reacties en steun van mijn sportvrienden, waarvoor nogmaals mijn dank.Lachen Het ergste is eigenlijk te moeten vaststellen dat mijn eerste 20 mijl sterk waren (de 1ste 16km in 1u19 en de 2de in 1u22) binnen de afstand die ik uiteindelijk heb gelopen.

 

Zondagvoormiddag werd ik op de piste opgewacht door mijn loopmaatjes Walter (in een spiksplinternieuwe outfit) en Greta. 45 minuutjes uitlopen was de bedoeling, eventjes ook langs wegeltjes die wij niet zo vaak nemen. De dijspieren, die tot donderdag pijn deden bleven stilletjes, net alsof er nooit 39,5km is gelopen geweest. Ik moet toegeven dat de opmonterende gesprekjes van mijn loopmaatjes er ook voor iets tussen zaten of was het die blauwe outfit van Walter-kenKnipogen.

 

Echter dinsdag bij de groepstraining was het weer even afzien. De kuiten begonnen na 10km serieus op te spelen.Onbeslist Eigenlijk was ik zinnes slechts 10km te lopen, maar ja, ge kent dat al babbelen weg laat je je meeslepen. Van 8 naar 12 was dus teveel! Donderdag laat ik mij niet vangen, nog een dikke week rustig aan!

 

12 mei.jpg

 

21:07 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.