01-09-13

Santa Chrisitna d'Aro

Het is een beetje stillekes in blogland ... zou iedereen nog in vakantiestemming zijn?

Het is weer eens voorbij ... die enkele dagen op vreemde bodem waar ik toch al een paar maanden naar uitkeek. Dit jaar geen Italië, maar het meer noodlijdende Spanje. Het was ruim 7 jaar geleden dat wij nog een Spaanse Costa van kortbij hadden gezien. Het werd Santa Christina d'Aro, in de vallei van de Aro, op een paar kilometer van het strand van Platja d'Aro en Sant Félui de Guixols. Heel veel is er niet te beleven, wel veel natuur en prachtige wandel-, loop- en fietstrajecten, op halfverharde ondergronden, langs de voormalige spoorweg van Carrilet, die van Sant Féliu de Guixols tot in Olot loopt en waarvan ik dan ook gretig gebruik heb gemaakt.Lachen

Dit was eigenlijk de eerste vakantie waar ik zoveel heb gelopen ... mede door het feit dat de temperaturen 's morgens om 8u nog meer dan behoorlijk waren om te lopen. Op 1 keer na, dagelijks iets meer dan uur, hetzij richting het strand van Platja, de centrumrand van Sant Félui of het binnenland richting Llagostera. Heen en terug en nooit alleen ... deze onderstaande routes worden bijna 24u op 24 gebruikt door lopers, fietsers en wandelaars.

 

Platja d'Aro.jpg

StFelui.jpg

Llagostera.jpg

Aan alle mooie liedjes komt en einde en zijn we ondertussen terug in dit Belgenland. De laatste maand ingaand en hopelijk de kater van Antwerpen doorspoelendOnbeslist. Er werd ondertussen al flink getraind, 12km met de club en 25 alleen. De 2 weken die er nu aankomen zijn niet van de poes. Maar ja, die sporters ...Knipogen11:08 | Commentaren (2)

Commentaren

Met dit mooi weer kunnen lopen... Het is om mensen jaloers te maken! :-( Maar geniet er van! Van het lopen, hee.
En stil in blogland ... Bwa, 'k zou 't zo nie zeggen.

Gepost door: navidad | 02-09-13

Reageren op dit commentaar

Ja, dan heb je daar wel geluk gehad dat je zulke mooie routes had. ikzelf was in griekenland maar daar moet je echt oppassen dat ze je niet ondersteboven rijden. zo een vakantie kan wel is deugd doen.

Gepost door: Patrick | 06-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.