07-09-13

Stillekes

Het valt toch op ... de prachtige zomer heeft ons wat lomer gemaakt. Een beetje inspiratieloos, surfend naar andere blogs ... de goesting om te schrijven ebt een beetje weg. Ook op de training is het kalm, geen grote groepen aanwezig. Na mijn maandagloop volgde er dinsdag een snelheidsoefening 7 x 1000m in 4'45 ... daar werd nogal voor gepast binnen onze groep.Onbeslist Enkel Dirkske en Hilde zagen dit zitten, bijgevolg werd dit tegelijkertijd een culinaire training.

De laatste 4 weken waren dus goed ingezet .... het wordt tijd om mij in te schrijven. Oeps, de marathon van Oostende is tevens het Belgisch Kampioenschap ... stelt u voorKnipogen. Tja, je weet nooit ... enkele controles (grof). Het geëiste doktersbezoek en de bloedproef verklaren wij zo gezond als een vis ... sorry, maar vissen en lopen?Onschuldig  

Het moet wel gezegd worden, Dirkske aan het trainen voor Eindhoven was deze week mijne bondgenoot. In de hitte van donderdagavond was hij samen met Walterken, de enige aanwezige. De klimatologische omstandigheden noopte ons tot een rustige duurloop.

Zaterdag, andere pap ... 32kmVerstomd De laatste 30km-loop dateerde van 13 augustus, net voor het verlof. Walterken zou mij bijna halfweg vergezellen. De 2 andere musketiers waren door blessures niet aanwezig ... alhoewel de bijensteek van Greta? ... 't was ook jaarmarkt in NinoveKnipogen.

Vertrokken in Denderleeuw en langs de Dender naar huis, Walter oppikkend voor nog 18km langs één van mijn favoriete loopjes naar Voorde (daar waar Walter ...Knipogen), St Antelinks, Aspelare en via Outer naar huis. 3u18 onderweg en weten dat je misschien geen Galibier of Madeleine op moet, maar van beneden de Guchterstraat tot boven de Ransbeekstraat in St Antelinks kan ook wel tellen. Bij momenten 7,9% stijgingspercentage, dit gedurende nen hele dikke kilometerTong uitsteken. We hadden onze Chimay meer als dik verdiendStoer.  Het weer zat mee, de sfeer was oké, maar het was wel stillekes...

17:43 | Commentaren (4)

Commentaren

Gewoon stillekes zo blijven verder doen Yves. Ge zijt goe bezig:-)

Gepost door: Patrick | 07-09-13

Reageren op dit commentaar

De Ransbeekstraat... die had ik vroeger (dik 20 jaar geleden) in mijn looptrainingsparcours zitten, als aanloop naar de 20 van Brussel. Aspelare - Hogeweg - Steenhuize - Leugenstraat - Schipstraat - St-L-Esse - Zavelstraat - Ransbeekstraat - St-Antelinks en terug langs 'de Plekkers'. De Ransbeekstraat was de ultieme conditietest. Is inderdaad een kuitenbijter die 'op de adem pakt' hee. Volgend jaar zet ik dat toerke nog eens op mijn programma.

Gepost door: navidad | 10-09-13

Reageren op dit commentaar

Het viel mij zondagvoormiddag plots te binnen als ik je ploegmaten tegenkwam in Aspelare ... logisch dat je de streek daar op uw duimpje kent.

Gepost door: yves | 16-09-13

Ik zal je een berichtje sturen vanop de Galibier donderdag of vrijdag!

Gepost door: Alain | 16-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.