25-09-13

Ben ik er klaar voor?

Ik denk van wel, sinds het begin van de voorbereiding (10 juni) zo'n 853km op de teller en geen enkele dag ziek geweestHuilen. Toch moet ik toegeven dat die laatste uitgelopen training olv Walterken een zware dobber was ... ik bleef het nog de hele daaropvolgende week voelen, wat wil je 1,6km teveel. Knipogen 

De afbouw was simpel, duurloopjes van 10 km ... een dagje aan wedstrijdtempo, een dagje rustig en met nog éénmaal een 13km alleen met onze Walter.  Tijdens deze voorbereiding heb ik heel wat steun gehad tijdens de vele trainingen. Ook wanneer het wat sneller moest was er wel altijd iemand van onze Vita-groep die zich opofferde, maar toch heb ik grote bewondering voor Greta, Hilde en Walter, voor de vele kilometers die ze mij al lopend bijstonden en uiteraard ook voor mijn vrouwke die het af en toe van op de fiets deed. Euh fiets ... ondertussen is de Groote Krijger ook al aan het fietsen geslagen in het hooggebergte ... ik blijf blijkbaar een beetje achterVerstomd. Misschien dat ik deze week nog eventjes op de fiets kruip, het lopen is gedaan.

Marathon nr 8 ... borstnummer 159... BK Marathon ... Oostende, op een waarschijnlijk mooi parcours (http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=867988) langs de zeedijk, haven, jaagpad langs kanalen, door de polders... hopelijk blijft het droog. En mijn maatjes zullen tevens aanwezig zijnLachen. Ik zal jullie niet teleurstellen. Beloofd!


19:18 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.