12-10-13

Weer weg

Ooit las ik in een artikel van Stefaan Engels, de marathonman, dat wanneer je daags na de marathon niet in staat bent om te werken, je het niet goed hebt gedaan. Dit is voor mij nog nooit een probleem geweest, maar het stappen ging deze keer precies iets moeizamer dan bij de vorige 7 marathons waar ik startte. Toch denk ik niet dat ik het slecht gedaan heb. Een mens gaat diep, maar toch altijd met een beetje reserve ... wat uiteraard bleek, in het prettig gestoord momentje achteraf op het terras Lachen

Met 3u44'48" bleef ik 8 seconden onder de tijd van Amsterdam 2011. Mijn tweede beste tijd ... ik ben er gerust fier op. Ik geniet er nog altijd van. Ook al zei ik rond de 38km: "waarom toch", toch kijk ik nu al uit naar London.

Ik zou liegen als ik zeg: "een week platte rust heeft mij goed gedaan". De benen, het lichaam en het hoofd werden onrustig. Donderdag moest ik en zou ik iets doen. Lopen was te vroeg, de fiets werd van de stal gehaald voor een uur goed doorfietsen. Het bleek nodigWenkbrauw ophalen. Van fietsen gesproken, onze vriend Geert reed zo'n 3-tal weken geleden met de fiets van Brussel naar en op de Ventoux ... en liep in Brussel zijn beste tijd ooit op de marathon.Schamen Van een alternatieve voorbereiding gesproken ... of zou ik soms niet teveel trainen? 

Vanaf zaterdag waren we weer weg ... Het lopen ging mij goed af, direct 15km ... Walter en Greta bereiden hun voor op de Halve Marathon van Nazareth ... ik zal hem dan maar ook lopen héVerstomd.  Ondertussen ook al een beetje snel, een beetje traag ... wat zit ik goed. Ook vandaag nog, met de loopmaatjes 16km in het herfstzonnetje, zalig Stoer. Ik voel mij beter dan de dagen net voor Oostende. Hopelijk kan ik deze conditie nog enkele weken aanhouden ... tot half november, dan gaat de riem er even af.

18:00 | Commentaren (1)

Commentaren

Plezant als de conditie goed zit. Geniet er van, Yves!

Gepost door: navidad | 12-10-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.