03-11-13

Winteruur

Het is terug winteruur ... gedaan om 's avonds om het even waar te lopen ... de parcours moeten worden uitgedokterd. Daarenboven zijn we ook geconfronteerd met guur herfstweer. Lopen in de regen is op zich niet erg. Integendeel, want dan is het een stuk rustiger op de baan, de lucht is schoner en er is meer zuurstof. Maar die rukwindenOnbeslist ... die zijn er een beetje teveel aan.

Deze periode, eind oktober en de ganse maand november, is ook een drukke periode in mijn sociaal leven. Gelukkig heb ik buiten een jogging of 2 niks in het vooruitzicht. Het trainen gebeurt, meestal in groep à rato van 3 duurlooptrainingen per week. Toch werden tijdens de 2 weekendtrainingskes, met mijn loopmaten van weleer, 14 kilometerkes afgemaald. Bij de kanonnen in de atletiek zie je allemaal dat ze veel kilometers trainen. Dat zijn vaak rustige kilometers en daarom gaan we bij onze weekendloopjes de minima een beetje hoger instellen. Trouwens wat is nu een kilometerke of 2 meer en wie weet wat voor kanonnen wij dan niet gaan worden.Knipogen

Nazareth is verteerd en Nederhasselt komt in het vizier. De jaarlijkse jogging op Wapenstilstand. Begin van de komende week gaan we toch even testen op iets hogere snelheid ... om te weten waar we staan. De weersvoorspellingen beloven niet veel goeds, maar met een regenjasje en wat meer fluo moet dat wel lukken.

20:09 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.