26-12-13

Santa Claus

En weg zijn we weer, 16 weken lang voor een nieuw doel ... maar eerst en vooral wens ik je een Kerst vol warmte en gezelligheid.

lopende-het-beeldverhaalillustratie-van-de-kerstman-34649930.jpg

Londen nadert met rasse schreden ... binnen 16 weken zou mijn 8ste marathon op mijn palmares moeten staan. Waarschijnlijk zal deze qua omvang, faam en belevenis, niet te vergelijken zijn met al mijn vorige. Vita gaat er in grote getalen aanwezig zijn ... met 9 lopers.Lachen

De 8 andere maten zijn trouwens al een tijdje bezig met kilometertjes maken, maar ik had het nodig om even wat gas terug te nemen...hoewel de trainingen gehandhaafd werden en er geen heuvels geschuwd werden. Maar daar zat ons Greta voor iets tussenKnipogen. De laatste onofficiële training afgelopen zondag ... ditmaal met ons 3'en ... werd er weer eentje ... met de wind op kop ... langs de filmsets van Hector, Koko Flanel en Salamander. De kenners van de streek weten dus hoe zwaar we het zullen gehad hebbenVerstomd

De laatste dagen steekt er ook nog een ander fenomeen op, stijfheid in de kuitRoepen. De symptomen zouden lijken op een overbelasting ... net nu ik een beetje minder intensief met de loopsport bezig was. Raar, hopelijk kunnen ontstekingsremmers een beetje soelaas brengen.

Week 1 startte dus maandag ... terug 4 trainingen per week ... 3 duurlopen en 1 snelheidstraining. Deze laatste heb ik gezien de omstandigheden, dinsdagnamiddag, maar op de loopband gelopen. Lekker snel ... met de kalkoen in gedachtenTong uitsteken.

2de Kerst werd een ontspannende ochtendloop. De loopmaatjes  waren net als ik in verlof en konden we een wandeling maken langs het net niet overstroomde Zandbergen en Idegem. Buiten Greta en Walter, waren er vandaag ook een herboren Hilde en André. Dus was er veel te vertellen ... en zo je komt altijd iets te wetenLachen. 

Mag ik u wensen, zoveel geluk als er druppels in de regen zijn, een gelukkig en gezond 2014! Proost

21:03 | Commentaren (2)

Commentaren

Alvast succes met de voorbereiding voor Londen. Zelf waag ik mij begin maart aan een halve marathon in Parijs. Mochten we mekaar op de Heirebaan of in Steenhaut passeren, weten we waaraan we bezig zijn :-)
Voor die kuit(en): eens proberen om voor het lopen de kuiten soepel te masseren. Wat sportmassagebalsem en een streepje algipan (of gelijkaardig) erbij, 5 minuten masseren en kneden and there you go. En even wat vlakke parcours opzoeken (geen Congogebergte dus). Zijn er nog andere tips?

Gepost door: navidad | 30-12-13

Reageren op dit commentaar

Ah, bedankt voor de tip ... en ja ik heb vooral pijn na het bergop lopen.
Succes met Parijs en wie weet tot onderweg ;)
Grts

Gepost door: yves | 30-12-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.