02-01-14

2014

Mijn allerbeste wensen voor 2014 ... dat ieder zich naar believen kan uitleven in zijn hobby. En een hobby is iets wat je heel graag doet, alleen of in groep, en soms tot verslaving toeSchamen... en loop je 2 dagen na elkaar aan een stevig tempo. 

Na zo vele jaren te horen vertellen van de jogging van Sint Goriks, besliste ik mijn loopmaatjes eens te vergezellen. Of ik nu 12km train of ik doe een joggingske van 10km aan een ietske sneller tempo met een beetje bergopVerstomd ... dat is nu toch eender.

De rit naar ginder was al een belevenis, dorpjes waar ik nog nooit van gehoord had ... en toen we er aan kwamen werd het snel duidelijk ... hier is de tijd blijven stilstaan. Je ziet en ruikt de natuur, het heuvellandschap neem je erbij. De jogging is er nog één zonder tijdsopname of klassement, gewoon 1 ronde te samen aan 10km/u en vervolgens naar believen in zoverre je maar tegen half vijf terug binnen bent. Annelies zou bij mij blijven, we gingen er een trainingske van maken .... hoewel het op de laatste kilometer van de ronde duidelijk werd (zie afbeelding hieronder), we gingen toch een beetje op onze adem moeten trappenVerstomd. Tijdens ronde 2 kregen we gezelschap van 2 buren uit Denderhoutem. Wendy en later ook David zorgde ervoor dat ik niet 2 maar 3 toeren deed. Het was toch schoon weer. Gertjan en Dirkse besloten dan maar ook nog een 3de toerke uit te lopen. Ook voor ons Greta was geen berg steil genoeg en deed zij ook een supplementje. De talrijk opgekomen Vita'ers hadden allemaal een schoon kleurke op de wangen.Lachen

 

St Goriks.jpg

Toen ik dan 's avonds opmerkte dat de andere groep marathoniens ... die al een stuk verder zitten qua voorbereiding ... zondagmorgen aan mijn deur zouden passeren, vond ik het een uitgelezen kans om met deze mannen en vrouwen een stukje mee te trainen. Zo'n een kleine 12km liep ik met hen mee aan een redelijk tempo. Door de omvang van de groep viel dit best mee en het was terug zo'n schoon loopweerStoer.

Fysiek zit het wel allemaal goed, maar de kuit en enkel blijven zeuren. De algipan en declofenac missen (nog) hun effect. Een bezoekje aan de kiné zal zich opdringenOnbeslist.

16:25 | Commentaren (3)

Commentaren

Tja Yveken,

Ik heb al aandelen gekocht bij de producenten van Flexium, Voltaren en Mobilat, en, geen wonder, ze stijgen in waarde. Hoe zou dat komen?

Gepost door: Alain | 03-01-14

Reageren op dit commentaar

Amai, amai, amai. Wat die spieren en pezen moeten meemaken zeg! Sint-Goriks-O? Een 3e rondje for the fun? en 's anderendaags weer feest? Niets gelezen over "even geen congogebergtes opzoeken", nee? En die diclofenac, da's om te zwanzen toch? 'k Ga hier niet teveel schrijven, het sermoen staat elders :-))
Het beste voor 2014, Yves!

Gepost door: navidad | 03-01-14

Reageren op dit commentaar

Tja, wat baat kaars en bril als de uil liever lopen wil :-(

Gepost door: yves | 03-01-14

De commentaren zijn gesloten.