26-01-14

Joepie

Joepie! Met Joepie bedoel ik niet dat jeugdblad ... met onder andere die rubriek met de alom gekende vragen en antwoorden dat zelfs ik in mijn jeugd heb gelezen Schamen ... maar gewoon het heel blij zijn om na 2 maanden terug pijnvrij te lopen. De Ibuprofen vloog direct de kast in. Wat is dat terug genieten zeg.

Deze week had ik er nog geen snelle trainingen ingelast, maar toch gingen de duurlopen deze week al wat sneller en bergop, aan een gestaag tempo Renderstede op tot aan de Heirbaan. Deze Denderwindekse baan is niet alleen een overblijfsel uit de Romeinse periode, maar zij is ook her en der gekend door de "Wegom", een bedevaartweg uit 1886, met 12 kapelletjes ... daarom ook in de omgeving "de kapellekesbaan" genoemd. Jaarlijks wordt hier een bedevaart gehouden tegen de cholera. Men zou er beter ééntje houden  tegen sportblessuresVerstomd.

De weekkilometertjes klimmen ook op, deze week zijn het er 60 en zaterdag werd er bijna een volle km te veel gelopen. Na 12 alleen, kwamen mijn toeverlaten mij vergezellen voor de resterende 13 ...eeuh 14 km. Met Walter en Greta, anekdotes en recente voorvallen vertellend, vliegen de kilometers vooruit.Lachen  

19:47 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.