12-03-14

Carnavalzaterdag

Met nog 5 weken te gaan, is het zottenwerk pas echt gestart. Zeer zeer lange duurlopen, wedstrijdjes en carnavalLachen. Dat laatste veeleer als amusante toeschouwer. De wedstrijd in Sluis is trouwens mijn 1ste van het seizoen en dan direct een Halve marathon. Maar ik heb er vertrouwen in, de benen zijn goed en de kilometers zijn tot nu toe altijd vlot gelopen ... meer zelfs, steeds met overschot en zelfs iets rapper zonder te zondigen in de harttrainingszones.

Zaterdag, zelfde concept als de vorige 30km loop ... beginnen met Greta en eindigen met Walter. Nog in de vroege en frisse morgen, thuis gestart. Via Zandbergen, Smeerebbe, Schendelbeke naar de Gavers. Hoe langer wij liepen hoe meer de zon begon te schijnen en hoe warmer het werdTong uitsteken. Na een plaatselijke rondje Gavers, werd het richting naar huis om na ietsje meer dan 18km Walter op te pikken en zo met z'n 3'en, mijn Appelterre te belopen. Greta staat scherp ... de conditie is optimaal, 23km zonder enige tekenen van vermoeidheid ... het zal daar stuiven in Lier.Lachen Wie weet staat ze er niet op het podium Vlaams Kampioenschap Halve Marathon in haar categorie?

een "selfie" al lopend met Greta

 2014-03-08 09.01.38.jpg

 Walter beperkt zich momenteel tot 10km wedstrijden, nu eerstkomend in Sluis en Lier. Onder een stralende zon heb ik met hem de rest van mijn 32km afgewerkt ... en achteraf de training en zijn toekomstige wedstrijden nog eens tactisch besprokenKnipogen.

de tactische bespreking

 2014-03-08 12.00.33.jpg

 

21:25 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.