10-04-14

Tapering

Het zit er weer eens op, na bijna 900km voorbereiding en 3 verschillende paar schoenen is de laatste training afgewerkt. Tijdens deze voorbereiding bijna nooit alleen gelopen, een groot deel zelfs in goed gezelschap … bedankt beste vrienden, zonder jullie zou het vooral stillekens zijnVerstomd.

Deze taperingsperiode, wat op zich een herstelperiode is en welke moet leiden tot een overcompensatie, werd ten aanzien van de voorbije edities, een week eerder ingezet. Ben benieuwd naar het resultaat hiervan, in ieder geval voel ik mij nu veel fitter en de bil is hersteld. De laatste trainingen werden gelopen zoals het moest, al moet ik toegeven dat naar het einde toe, de goesting steeds minder werd.

Het feit dat de delegatie van Vita zo omvangrijk zal zijn in Londen is enerzijds een stimulans. Anderzijds maakt het mij toch ook een beetje zenuwachtig. Op zulke dagen ben ik een echte familiemens en ontwijk ik maar al te graag de drukte. Het enige wat ik dan moet weten is, hoe geraak ik aan de start…en dat weet ik al. De bus haalt ons op aan het hotel om 7u ’s morgens en de start is pas om 10uOnbeslist … ik zal nog wa boterhammekes moeten meepakken voor onderweg.

Dat de 3u41 er moet aan geloven, weet ik niet. In de eerste plaats ga ik voor Londen en het evenement. De start wordt gegeven in Greenwich en aankomst in de nabijheid van Buckingham Palace, met o.a. halfweg The Tower Bridge.Stoer

I’m looking for it and I’m also ready to gaze geven.Knipogen At soon!

15:12 | Commentaren (2)

Commentaren

Succes! En als ge de street oversteekt, LOOK RIGHT!

Gepost door: navidad | 10-04-14

Reageren op dit commentaar

Veel succes! Go for it!

Gepost door: Sliepers en Haas | 12-04-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.