08-07-14

Kermis Zandbergen

Je kan er donder op zeggen. Kermis Zandbergen betekent joggen onder zwoele omstandigheden. Wederom prijsVerstomd…en ik had het al zo moeilijk, voel mij niet fit, net van 3 trainingen naar 4 per week en ook daags voordien getraind, weliswaar met de handrem op.

Zoals gewoonlijk opteerde ik terug voor de langste afstand, 5 ronden, goed voor 10km. Een redelijk goed bevolkte startlijn, met opvallend 2 grote ploegen: ACG en VITA, aangevuld met enkelingen. Bij het startschot plaatste ik mij in het zog van Hilde en Wendy, de latere winnaars in hun categorieLachen … het ging heel snel … en het vals plat (lees heel valsOnbeslist) sneed in de adem en de benen. Tot mijn groot ongenoegen ging het al mis bij de eerste drankpost, bemand door spelende kinderenRoepen. Mijn wil om bij dit weer steeds te drinken koste mij direct enkele meters op mijn metgezellen, die gewoon zonder drinken verder liepen.

De plaatsen bleken reeds verdeeld te zijn vanaf het ingaan van de 2de ronde. Desondanks ik nog werd voorbijgestoken door onze Eddy, had ik niet echt de indruk te hebben vertraagd in die laatste ronde. Maar de uitslag is duidelijk. Achterliggers waren serieus korterbij gekomen. Eén minuut trager dan vorig jaarHuilen, dit stemt tot nadenken zeker als je verneemt dat mijn loopmaatjes het dit jaar beter hebben gedaan… als straf heb ik mij dan zondag op een duurloop van 16km … onder betere loopomstandigheden … getrakteerd.

uitslagen: http://users.ugent.be/~pdevuyst/uit2014/kjza4jul.pdf

 

11:16 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.