28-07-14

Welle 2014

Slechts drie dagen tussen twee joggings, slechts één training en ééntje die gezien de omgeving en de warmte toch kan tellen. Het mag toch gezegd worden. De Ninoofse deelgemeenten en randgemeenten behoren tot een van de mooiste streken voor de sportman. Loper, fietser, wandelaar … elk kan zijn hart ophalen in dit bij momenten heuvelend landschap. Oké, het zijn geen Puy de Dôme’s of Aubisque maar toch, de uitzichten in de omgeving van de Congoberg mag er wezen. Deze tussentijdse training, uitgetekend door ons Greta en gelukkiglijk vergezeld Knipogen van de fietsende Annelies moet ons klaar maken voor Welle. Tevens een jogging waar op geen kuitenbijter wordt gezien.

Parcourwijziging? Welle is daarom gekend. De laatste 5 à 6 jaar hebben we al 4 keer een ander parcours voorgeschoteld gekregen, maar altijd even zwaar. Dit jaar viel het redelijk goed mee, een parcours met wat van alles in, zelfs wind op kop tijdens een afdaling.Verstomd Geen verassing, ik opteer voor de langste afstand … hier slechts 10,5km. Veel volk aan de start, met mijn nieuw blauw Vita-truitje pepostuleerd bij Alain, Eddy en Gertjan. Net zoals in Appelterre, de eerste paar honderden meters bergop met reserve vooraleer het park in te vliegen aan 4’10 à 4’15. Het ging snel, verbazend snel en raar … op den bergaf moest ik mijn 2 ploegmaten (Alain en Gertjan) een beetje lossenRoepen. Een afstand die een volledige ronde onveranderd bleef. Halfweg koers kwamen Raf en « Zoetemelk » in het vizier, maar ik geraakte gene meter dichterbij. Ik kon wel het schouwspel aanzien … de ene geen meter kop pakken tot op de laatste dikke kilometer en dan proberen weg te muizen.Onbeslist Met mijn 47 minuten ben ik zeer tevreden … er zit beterschap in, het is trouwens het snelste wedstrijdtempo van heel 2014 … zal misschien aan mijn nieuw truitje liggen.Tong uitsteken

Uitslagen jogging Welle 2014-5.pdf

15:03 | Commentaren (2)

Commentaren

Goed bezig daar! Geniet ervan! Zelfs al zijn daar geen Aubisques! :-)

Gepost door: navidad | 28-07-14

Reageren op dit commentaar

Dat is inderdaad goed gerend! Meer dan 13 per uur gemiddeld. Ik zou nie kunnen mee met jou hoor. ik haal amper iets meer dan 11. Nee het zal aan de training liggen en niet aan het truitje:-)

Gepost door: Patrick | 03-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.