24-08-14

Ora siamo fuori

Het werkjaar heeft lang genoeg geduurd, tijd om even de riem af te leggen.Lachen De laatste werkweek wordt dan ook nog een zware loopweek met als uitschieter op zondag een 1ste 30km-loop. De jogging waaraan ik eerst had gedacht was niet verenigbaar met het trainingsschema. De enige snellere loop was ééntje van 17km waarvan er 12 aan 5'30 per km. Dat is nu juist een snelheid die voor mij moeilijk in een wedstrijd van 12 km te doen is. Deze loop heb ik dan maar op dinsdag, op mijn ééntje gedaan. Dit tempo viel goed mee en was behoorlijk te doen op de openbare weg, wat niet kan gezegd worden wanneer ik iets in wedstrijdtempo moet uitvoeren.

Vooraleer aan de lange duurloop te beginnen, nam ik donderdag afscheid van mijn Vita-maten tijdens een 12km-loop en zaterdag moest ik enkel een uurtje joggen (lees 9km). Ja, goed geteld ... een week van 68kmVerstomd vooraleer richting Rome te nemen.

Zondagmorgen iets na 9u. Met 12° op de thermometer besliste ik om iets dikker aan te doen. Door de schrik van schuurwonden, voor alle zekerheid nog een licht functioneel truitje eronder. Gelukkig, want na een 3-tal kilometer werd het mij een beetje te warm. Het licht functioneel truitje was meer dan voldoende, onder die stralende zonStoer. Handig wanneer je vrouw meefietst ... drinken, eten en kledij ... meer moet het niet zijn.Knipogen Onze tocht ging voor een groot gedeelte langs het Denderpad. Ne mens probeert de natuur en de rust op te zoeken, maar van dat laatste was er vandaag geen sprake van.Huilen Het viel ons op dat er meer rust was op het lange fietspad, op de steenweg tussen Denderleeuw en Outer. En als je dan iemand tegenkwam, was het op een vriendelijke toon, zonder te moeten springen in de berm. Na 3u zat het 1ste deel van het drieluik erop.

Beloeil here I come ... maar eerst een beetje op mijn effen komen ... en gezien dat alle wegen naar Rome leiden ... ora siamo fuoriTong uitsteken

http://connect.garmin.com/modern/activity/572488603

20:57 | Commentaren (1)

Commentaren

Buon divertimento a Roma!
Noi, ora siamo bagnati!

Gepost door: navidad | 26-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.