04-11-14

Caroline Wozniacki

De nummer 8 van het vrouwentennis, Caroline Wozniacki, heeft nogal indruk gemaakt in haar eerste marathon. Ze kwam na 3 uur en 26 minuten over de finish in New York, dus sneller dan 12 km/uur.Lachen Net zoals de vele recreanten onder ons, dacht ze onderweg te sterven en zweerde ze meteen om nooit meer een marathon te lopen. Had ik dit laatst ook niet gehoord.Knipogen Ze gaf achteraf wel toe tegelijk uitgeput en zo gelukkig te zijn dat ze even van de wereld was. En voor dat laatste, die euforie, daarvoor doen we het. Je zal zien Caroline zal er weldra nog één lopen. Echter dacht ik dit ook van mijn clubgenoten en debutanten uit Londen. Alleen Eddy staat binnen enkele dagen, in Turijn, aan de start voor zijn nummer 2. Succes Eddy!

Ondertussen probeer ik de draad weer op te pikken. Beloeil is al lang vergeten, en de 10km in Nazareth is nota bene mijn snelste wedstrijd van het jaar. Het gemiddelde lag op 4’32/km.Tong uitsteken Wat een beetje minder prettig aanvoelt is mijn enkel. Ik vermoed dat het eerder om een verrekking gaat. Er is geen zwelling of “echte”pijn, het is eerder te omschrijven als een serieuze hinder. Een beetje meer werk maken van stabiliteitsoefeningen zou geen slecht idee zijn. Gezien ook de constante mankementen bij mijn medelopers zou het opportuun zijn om dit in groep te doen. 

 

Met november, loopt ook het jogjaar ten einde. Op het programma staan nog Nederhasselt en Aalst. Nog 2 keer vlammen en dan echte rust … voor de storm.Knipogen

15:31 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.