26-01-15

Leffeloop

Het is genoeg geweest... miserie, miserie, miserie! Zowel politiek (hoewel ik het eerder misbruik van religie zou noemenRoepen) als sportief. Sportief, of is het eerder mentaal? Niks lukt, geen conditie, geen tempo kunnen aanhouden...Aalst was er mijn slechtste tijd ooit, hartslag geeft een duidelijk beeld, na minder dan 14 minuten was het over en uit! (foto's en uitslagen, helemaal onderaan...Huilen)

We gaan het anders aanpakken. Terug 4x per week opbouwen, kilometertjes maken en me proberen toe te leggen op 2 Halve marathons in maart, namelijk Sluis en Essene. Het tempo zal door de conditieopbouw weliswaar terug omhoog gaan. Je kan geen toren bouwen zonder eerst een fundering te gietenKnipogen.

Wat ik vooral ga doen, is met een andere ingesteldheid proberen te lopen...proberen te genieten...en daarvoor was de Leffeloop in Markegem het ideale begin. Een andere omgeving, 1108 deelnemers waarvan 14 Vita-ers, allemaal om die ééne Leffe per rondje van 1500mTong uitsteken. Vrije start, geen tijdopname, gewoon een bonnetje bij iedere passage aan de start. De sfeer zat er al van in het begin goed in. Ons Nelly kon zelfs niet wachten en was als eerste vertrokken. Het was prachtig loopweer, in die zin dat ik misschien een beetje te dik was ingeduffeld. Rondje bij rondje, samen met de Raf en Anneke, rond de 6' per kilometer, op een zo goed als vlak parcours. Echt genieten, van de sfeer, van het lopen, van het gebabbel van mijn loopmaten.  Weliswaar kreeg ik het even moeilijk rond de 10km, maar met het verstand op "nul" te zetten zat ik plots aan mijn 10 Leffe's. Raf en ik besloten om nog voor een 11de ronde te gaan ... ik moest toch de chauffeur vergoeden Knipogen... om uiteindelijk 17km op de teller te hebben staan vooraleer aan de rehydratie te beginnenTong uitsteken. Toch een beetje moe, maar met een zalig gevoel ... ik ben weer vertrokkenLachen

 

allemaal lachende gezichten net na het ontvangen hebben van dat bonnetje ook bij onze Geert en Mario

 

leffeloop_25012015_LR_14.jpg

 

 mijne trofee Tong uitsteken

 

leffe.jpg

 

 Onze Eric zal zijn foto's posten op de website van Vita...

 

Corrida van Aalst Huilen

 11 jan 2015.jpg

"Op, op, alles is op"

_DSC0154 (Large).JPG

 

Uitslagen: 3km; 6km; 12km

Foto's

 

 

21:14 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.