06-07-15

Kermisjogging Zandbergen 2015

Affligem was volledig de mist ingegaanWenkbrauw ophalen ... de laatste ronde alleszins. Eerst dacht ik dat het gewoonweg een rondje te veel was. Niet fit, niet hersteld van de opeenvolging: infectie luchtwegen, Brussel, Haaltert,... Eén of ander beestje had het op mijn darmen gemunt, niet alleen dan maar ook de daaropvolgende dagen. Zelfs nog een beetje tot op vandaag. Maar er zit terug beterschap in. In Zandbergen kwam er zelfs geen toiletbezoek meer aan te pas...een luxe Lachen.  Kermis Zandbergen heeft ook zijn typische kenmerken: heel warm, ronden van 2km, één kermiskraamOnschuldig en een mattentaart na de afloop. Gezien dit alles eens niet gulzig geweest en slechts 6km wedstrijd gelopen, zoals mijn trainingsmakkers.  Ik moet wel toegeven, in de eerste ronde licht in het rood te zijn geweest ... de warme lucht (toen net geen 30°C meer) brandde in de keel ... 4' in die 1ste km is voor mij wel heel snel ... een terugval in ronde 2 was dan wel logisch. Een 15de plaats op 60 deelnemers, een pak jong geweld achter mij gelaten en dit in 27'43. En of ik content was? Zekerst...en vooral ook omdat het buikje rustig is gebleven. 

Ondertussen is de inschrijving voor Valencia ook in orde ... nog een beetje rustig vooraleer er terug gedreven aan te beginnen ... hopelijk zonder kwaaltjesVerstomd

20:58 | Commentaren (3)

Commentaren

Hoe hou je in zo'n warm weer lopend het hoofd koel? Op een fiets gaat dat nog, door de 'wind' die we zelf maken, maar lopend? Waterkoeling?

Gepost door: noel | 06-07-15

Reageren op dit commentaar

Kwistig zijn met water ... een bekertje over het hoofd en de spons ... 't was trouwens ook maar een halfuurtje lopen hé

Gepost door: yves | 07-07-15

Reageren op dit commentaar

Gelukkig waren er enkele lieve mensen die onderweg klaarstonden met een verkwikkende tuinslang en regendouche... Voor mij persoonlijk was het veel te warm. Ik verdraag de warmte sowieso niet goed.

Gepost door: Kim | 08-07-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.