13-08-15

Inhaalrace

De knop is omgedraaid, het gaat terug beter. De Katarinajogging was een voorbode, de langere duurlopen verlopen beter dan gepland en Denderleeuw bevestigt de revival. Ik heb terug plezier gekregen in het wedstrijdjes lopen.Lachen Het was van in de maand mei geleden.

Denderleeuw is "the place to be" wat het lopen betreft tijdens de zomerperiode. 3 joggings op 4 weken tijd en allemaal met een aanzienlijk deelnemersveld. In zoverre dat de verschillende afstanden over 2 wedstrijden werden gespreid. Hierdoor kon ik eens “echt” supporteren voor mijn loopmakers op de 5km.Stoer

De stratenloop hier in Denderleeuw bestaat uit rondjes van 2,5 km en behoort wel tot één van de snelste parcours in de streek. Maar toch zou ik niet onstuimig beginnen, eerder gereserveerd …was het niet dat de start al gegeven was terwijl wij Vita-marathoniens nog zaten te keuvelen over de afgelopen Memorial op onze pisteVerrast. Als één van de laatste begonnen wij (dus ook Alain, Eddy en Geert) aan de inhaalrace. Een inhaalrace die eigenlijk is blijven duren tot op de laatste meters. Euh, ook wij werden ingehaald in de voorlaatste ronde door de eerste 6.Onbeslist De constante wedstrijd aan een constant tempo kunnen lopen en belangrijk zonder enig teken van verval. Ik kan allen maar tevreden zijn met het gemiddelde van 4’37 per kilometer. Hiermee sta ik terug op het niveau van begin april (Molenjogging in Roosdaal)Tong uitsteken.

Uitslagen        Foto's Josse         Foto's Bart

 

IMG_0223.JPG

 

14:00 | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.